Čekajući ulično osvetljenje...

Meštani jedne ulice u Banji Koviljači već dve i po godine čekaju da na već postavljenim banderama zasija ulično osvetljenje.

Izvor: B92

Nedelja, 01.02.2015.

00:05

Default images
ilustracija: freeimages.com

Prema pisanju nedeljnika Lozničke novosti, u ulici Filipa Kljajića u leto 2012. godine postavljeno je petnaestak betonskh stubova za uličnu rasvetu, ali osvetljenje do sada nije pušteno.

Nezadovoljni meštani obraćali su se više puta Direkciji za upravljanje i razvoj Banje Koviljače za rešavanje problema, a iz tog preduzeća odgovornost usmeravaju na Elektropodrinje, kome je uplaćen novac za radove.

"Plaćeno im je u julu 2012. godine avansno 980.000 dinara. Više puta sam urgirao i pismeno, bilo je postavljeno i odborničko pitanje o tome, ali je sve ostalo isto. Razumem da oni imaju dosta posla, ali dve i po godine čekanja je mnogo", rekao je direktor Direkcije Momir Matić.

Direktor Elektropodrinja Zoran Grujičić odgovorio je da je taj posao u planu i da će biti urađen u "narednom periodu čim se vreme malo stabilizuje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: