KiM: Sukob srpskih političara

Srpska lista je ocenila je neozbiljnom izjavu poslanika Nenada Rašića da bi ministar Aleksandar Jablanović trebalo da podnese ostavku iz moralnih razloga.

Izvor: B92

Subota, 31.01.2015.

19:59

Default images

"Neozbiljno, sramno i krajnje neprihvatljivo je da oni koji nisu imali ni trunke morala dok su bili deo Vlade Kosova, govore o tome kakav bi moralni čin trebalo da učini neki od aktuelnih ministara", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Rašić, poslanik Progresivne demokratske stranke, koji je i bivši ministar rada i socijalnog staranja u Vladi Kosova, dao je tu izjavu u četvrtak gostujući u emisiji na prištinskoj televiziji "Klan Kosova".

Kako se dodaje u tekstu, iza mandata Rašića na mestu ministra rada i socijalna pitanja ostali su nerešeni socijalni problemi građana, neokrečeni i zapušteni centri za socijalni rad i dugovi koje će aktuelna Vlada morati da vraća.

"Bilo bi moralno kada bi gospodin Rašić, kada se radi o moralu, prvo pošao od sebe i svih nemoralnih poteza koje je povlačio kao bivši ministar, a sve u cilju lične promocije i ličnog bogaćenja", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: