Određen pritvor direktoru Resavice

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana generalnom direktoru javnog preduzeća "Podzemna eksploatacija uglja u Resavici" Vladanu Miloševiću.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

17:50

Default images
Foto: Beta, arhiva

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal odredilo je Miloševiću, osumnjičenom za primanje mita, pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati vođenje krivičnog postupka uticanjem na svedoke, saopšteno je iz Suda.

Pritvor mu je određen i zbog postojanja okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, dodaje se u saopštenju.

Milošević se sumnjiči da je izvršio krivično delo primanje mita u poduženom trajanju.

Prethodno je tužilaštvo donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Miloševića zbog osnovane sumnje da je u toku 2014. godine u više navrata zahtevao i primao novčane poklone u ukupnom iznosu od 1.440.000 dinara.

Milošević, koji je i član Glavnog odbora SNS-a, saslušan je u tužilaštvu i izneo je odbranu u prisustvu izabranog branioca.

On je uhapšen povodom krivične prijave koju je protiv njega podnela Uprava kriminalističke policije - Policijska uprava u Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: