Vučić posetio Mionicu

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić posetio je danas Mionicu, gde će iduće nedelje biti održani lokalni izbori.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

11:51

Default images

Vučić je najpre posetio domaćinstvo Miljka Petrovića u selu Tabanovići, gde su ga članovi porodice, njihovi priljatelji i komšije srdačno dočekali, prenosi Tanjug.

Šef SNS pozdravio se sa meštanima sa kojima je kratko razmenio par reči i potom razgovarao sa poljoprivrednikom Miljkom Petrovićem.

Petrović je Tanjugu rekao da se njegova porodica bavi poljoprivredom, pre svega stočarstvom, poručivši da "ako se radi, može lepo da se živi".

Lider SNS je u Mionicu došao u pratnji lidera socijalista i ministra za rad Aleksandra Vulina, da podrži kandidata naprednjaka Bobana Jankovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: