NS: Žena povređena u požaru

U požaru u kojem je u subotu izgorela vulkanizerska radionica u Budisavi kod Novog Sada lakše je povređena starija žena i načinjena je velika materijalna šteta.

Izvor: B92

Subota, 20.12.2014.

19:47

Default images

Starija žena, koja se u trenutku izbijanja požara nalazila u kući, nagutala se dima i posle izvlačenja iz prostorije prevezena je u bolnicu kolima novosadske Službe hitne medicinske pomoći.

Požar u toj radionici, u Ulici Vuka Karadžića 171, izbio je nešto pre 15 sati i vatra je ubrzo zahvatila pomoćne objekte i oštetila deo kuće, potvrđeno je Tanjugu u novosadskoj Vatrogasno-spasilačkoj jedinici.

Jedanaest vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila je, uz pomoć članova dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Budisave i Kaća, učestvovalo je u gotovo tročasovnom gašenju požara, čije uzroke utvrđu nadležni.

Prema nezvaničnim informacijama, vatra je planula u vulkanizerskoj radionici vlasnika Boška Srdića, koji je u tom trenutku bio unutra, i ubrzo je zahvatila mašine, gume kao i deo kuće u dvorištu, uz koju se nalazi ta radionica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: