AKS: Nismo mi prekinuli sastanak

AKS je uputila pismo ministru pravde Nikoli Selakoviću u kom navodi da predstavnici advokature nisu prekinuli subotnji sastanak.

Izvor: B92

Subota, 20.12.2014.

17:58

Default images

U pismu se navodi da je upravni odbor Advokatske komore Srbije na sednici koja je održana u subotu obavešten je o pozivu koji je ministar Selaković uputio za nastavak razgovora u dobroj veri da se do dogovora dođe kada su u pitanju zahtevi advokature koji su prouzrokovali obustavu rada.

“Prilikom upućivanja poziva za sastanak razgovora pošli ste od pogrešne interpretacije da je AKS prekinula današnji sastanak. AKS je bila i jeste za sadržajne i iskrene pregovore, što je vama dobro poznato i da predstavnici advokature nisu prekinuli sastanak niti pregovore“, navodi se u saopštenju.

AKS takođe ističe da prihvata nastavak pregovora, ali da nije u mogućnosti da ih nastavi u nedelju 21. decembra, te predlaže da se naredni sastanak održi u utorak, 23. decembra.

Pregovori Ministarstva pravde i advokata, koji su danas održani u Advokatskoj komori Srbije, ponovo su prošli bez dogovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: