Neće biti tajni o smrti u Hajatu

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da će policija i tužilaštvo, kada budu utvrdili sve činjenice u vezi sa smrću devojke u Hajatu, to i saopštiti.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

16:20

Default images

On je dodao da u tom slučaju neće biti nikakve tajne. Stefanović je napomenuo da je istraga o tom slučaju u toku i da je u nju u potpunosti uključeno tužilaštvo, tako da o rezultatima istrage u ovom momentu ne može ništa da kaže.

"Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i zajedno sa tužilaštvom dođemo do određenih informacija, podelićemo ih sa vama", rekao je Stefanović novinarima na svečanosti povodom obeležavanja Dana Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije u Batajnici.

Stefanović je objasnio i da je istraga o tom slučaju sada u ranoj fazi i da bi saopštavanje bilo kakvih podataka moglo da naškodi daljem toku utvrđivanja činjenica.

Prema njegovim rečima, u tom slučaju, kao i u prethodnima koji su pobudili pažnju javnosti, neće biti nikakvih tajni.

Devojka Ivana Bodrožić (31) pronađena je mrtva pre nekoliko dana u sobi u hotelu Hajat u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: