Paravinja pokušao samoubistvo

Dragan Paravinja, osumnjičen za pokušaj silovanja i ubistvo Antonije Bilić pokušao je da izvrši samoubistvo u pritvoru.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

14:20

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, 45-godišnjak kome se pred Županijskim sudom u Šibeniku ponavlja suđenje za zločin iz 2011. godine prebačen je u bolnicu jer se žalio na bolove u želucu, a pregledom je ustanovljeno da je progutao tri žileta.

On već duže vreme odbija zatvorsku hranu, a iz Opšte bolnice u Šibeniku je saopšteno da je Paravinja primljen u bolnicu, ali je kasnije prebačen u drugu ustanovu, odbijajući da pruže više informacija.

Portal 24sata.hr navodi da je Paravinja progutao metalne žilete sa tri plastična brijača koje je kupio u kantini, a sečiva nisu izazvala štete na njegovom probavnom traktu.

Paravinja se poslednji put pojavio pred sudom pojavio 16. oktobra kada se žalio na zdravstveno stanje, posle čega je prekinuto ročište i naloženo veštačenje njegove sposobnosti da prisustvuje suđenju.

Draganu Paravinji se sudi zbog sumnje da je ubio maloletnu Antoniju Bilić 2011. godine. Uhapšen je u BiH, a 19. oktobra 2012. godine proglašen je krivim za dva krivična dela pokušaja silovanja i teško ubistvo.

Osuđen je na 40 godina zatvora, ali je potom Vrhovni sud ukinuo presudu i zatražio ponavljanje sudskog procesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: