Podrška notarima iz Nemačke

Predstavnici Javnobeležničke komore Srbije saopštila je da je od nemačkih kolega dobila podršku za izgradnju modernog i efikasnog javnobeležničkog sistema.

Izvor: Tanjug

Petak, 28.11.2014.

12:42

Default images

Kako se navodi u saopštenju Javnobeležničke komore, studijska poseta Berlinu od 25. do 28. novembra bila je organizovana u cilju stručnog umrežavanja i unapređenja profesionalnih kapaciteta srpskih javnih beležnika kroz razmenu iskustava i uspostavljanje kontinuirane saradnje sa nemačkim institucijama.

Tokom posete nemačkoj prestonici predstavnici Javnobeležničke komore Srbije upoznali su se sa radom Savezne nemačke notarske komore, Saveznog ministarstva pravde i zaštite potrošača, Pravnim institutom za obuku notara i Berlinskom notarskom komorom.

U saopštenju se dodaje da su srpski javni beležnici bili u prilici da se upoznaju sa iskustvom i praktičnim primerima rada nemačkih kolega koji će značajno doprineti razvoju i poziciji notarijata u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: