Danas oblačno, ali uglavnom suvo

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme, a samo se u severnim krajevima očekuje slaba kratkotrajna kiša, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

07:05

Default images

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do četiri, a najviša dnevna od sedam do 14 stepeni.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak, na jugu Banata povremeno i olujni.

U Timočkoj krajini biće oblačno, tmurno i hladno vreme sa temperaturom vazduha od minus dva do dva stepena, povremeno sa kišom koja će se lediti pri tlu.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće dva, a najviša dnevna osam stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. decembra, biti pretežno oblačno, a do ponedeljka mestimično sa slabom kišom.

U ponedeljak se očekuje pad temperature, sneg najpre u planinskim, zatim ponegde i u nižim predelima, a moguća je lokalna pojava ledene kiše.

U utorak i sredu biće hladno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, a očekuje se formiranje snežnog pokrivača.

Krajem perioda očekuje se postepeni prestanak padavina, prvo u severnim krajevima. U košavskom području biće umeren i jak jugoistočni vetar, u ponedeljak i utorak i olujne jačine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: