SAD: Uhapšena 17-godišnja "madam"

"Madam" stara 17 godina uhapšena je zbog toga što je organizovala prostituciju u dve srednje škole na Floridi, objavila je Raša tudej.

Izvor: B92, Raša tudej

Sreda, 26.11.2014.

09:21

Default images

Policija je saopštila da je podvodila 15-ogodišnju devojčicu za 40 dolara i flašu pića 21-ogodišnjem klijentu.

Učenica srednje škole u Sarasoti Aleksa Nikol De Armas uhapšena je u petak zbog trgovine ljudima mlađih od 18 godina. Džon Majkl Mošer (21) je takođe uhapšen i optužen za seksualno iskorišćavanje maloletnika, objavio je WWSB. Policija je izjavila za Herald – Tribun iz Sarasote da će još jedna osoba biti uhapšena.

Policija je saopštila da je šema otkrivena kada su se četiri studenta poverila školskim službenicima da su ih De Armas, koja je radila kao madam i jedan učenik te škole zvali da se uključe u lanac prostitucije početkom oktobra. Biznis plan je podrazumevao da se još učenika prostituiše u zamenu za novac i alkohol.

Zašto podvoditi starije kurve, kada imam mlade sveže kurve koje mogu da prodam? – napisala je De Armas u porici svom biznis partneru na Fejsbuku. Radiću ovo dokle god mogu da zarađujem.

Svi aranžmani su ugovarani kroz privatne poruke na socijalnim mrežama zato što De Armas nema mobilni telefon. Oni su razgovarali o cenama za seksualne usluge, 50-70 dolara za oralni i 100 dolara za seks sa devicom.

Policija je saopštila da 15-ogodišnja žrtva nije pristala na seks.

Ona je svedočila da je rekla Mošeru da nije želela da s njim stupi u seksualni odnos, na šta on nije obraćao pažnju, već je silom, protiv njene volje prislonio uz zid onemogućavajući je da pobegne, saopštila je policija.

Madam je prilazila devojkama u tri srednje škole, ali 15-ogodišnja devojčica je jedina poznata žrtva. Policija i dalje traga za žrtvama i moguća su nova hapšenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: