Oblačno i suvo, jutro maglovito

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno i suvo, s najnižom temperaturom od nula do 5 stepeni, i najvišom od 8 do 12 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

01:00

Default images

Jutro će biti sveže, mestimično s maglom koja će se ponegde, naročito na severu Srbije, duže zadržati tokom prepodneva.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca.

U Beogradu će jutro biti sveže sa maglom, koja će se u nižim delovima grada zadržati duže tokom prepodneva. Tokom dana biće umereno oblačno. Najniža temperatura oko 3, a najviša oko 8 stepeni.

U Srbiji će narednih dana ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazom i maglom, a do ponedeljka u toku dana bihe umereno oblačno i suvo, zatim sunčano. Temperatura će biti bez bitnije promene, oko prosečnih vrednosti.

Poboljšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba većine hronično obolelih osoba. Oprez se u jutarnjim časovima savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti promenljivo raspoloženje i glavobolju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: