Smenjeno rukovodstvo SPS u NS

Izvršni odbor SPS-a je na predlog Predsedništva večeras raspustio Gradske odbore u Novom Sadu, Subotici i Pančevu, saznaje 021.rs.

Izvor: 021.rs

Subota, 25.10.2014.

23:36

Default images

Uvedeni su privremeni organi čiji je zadatak da sprovedu izbore u mesnim organizacijama kako bi se izabralo novo rukovodstvo i organizuju rad unutar odbora.

U Novom Sadu će se izbori za novi Gradski odbor održati najverovatnije posle kongresa SPS-a.

Kako je 021.rs ranije pisao, da se sprema smena aktuelnog predsednika GO novosadskih socijalista Siniše Sevića i njegovog zamenika Đorđa Petrovića bilo je jasno pred prošlonedeljnu sednicu Gradskog odbora kada im je Žarko Obradović predočio da do promena mora doći jer su njihovim radom nezadovoljni koalicioni partneri.

Inače, kako piše 021.rs, smene nekoliko gradskih odbora po Vojvodini inicirao je Pokrajinski odbor SPS-a koji podržava Slobodana Cvetkovića za novog predsednika novosadskih socijalista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: