Pomoć za još 2.000 poplavljenih

Vlada usvojila Državni program obnove za korisnike stambenih objekata, oštećenih i porušenih usled poplava, koji predviđa bespovratnu pomoć za 2.000 porodica.

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

14:58

Default images

Kako se navodi u saopštenju posle sednice Vlade, program obnove predviđa bespovratnu pomoć u obnavljanju oštećenih i porušenih objekata od 24 hiljade do 144 hiljade dinara, u zavisnosti od kategorije oštećenja.

Vlada će za sprovodjenje ove uredbe izdvojiti 150 miliona dinara, rešenja o pomoći će donositi lokalne samouprave, a sprovodiće se u saradnji sa Kancelarijom za pomoć i obnovu poplavljenih područja, saopšteno je iz Vlade.

Vlada je nadanašnjoj sednici usvojila i Predlog zakona o finansiranju i obezbedjivanju finansiranja poljoprivredne proizvodnje sa ciljem da se poveća obim primarne poljoprivredne proizvodnje i unapredi tržišni model finansiranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: