Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili nedozvoljen boravak u Srbiji dvadeset dvojici ilegalnih migranata.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:53

Default images

Strani državljani su prethodno na nezakonit način ušli u zemlju.

Osumnjičenima A. B (42) i M. G (41), po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP Srbije.

Sumnja se da su, u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, ilegalne migrante, državljane Sirije, Irana, Avganistana i Iraka, smestili u stan u Beogradu, čiji je zakupac bio osumnjičeni M. G.

Strani državljani pronađeni su u tom stanu, navodi se u saopštenju i ističe da je protiv sedam državljana Sirije podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, dok je 15 ilegalnih migranata zatražilo azil u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: