"Biće rekonstrukcije vlasti u Nišu"

Biće rekonstrukcije gradske vlasti i gradski većnik Predrag Savić, koji je podneo ostavku u Gradskom veću, nije jedini koji će biti zamenjen u tom organu.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:27

Default images

To je rekao gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

"Potrebno je da u Gradskom veću budu oni koji će biti prisutniji i koji će sa više energije raditi na rešavanju gradskih problema", kazao je Perišić na konferenciji za novinare.

Posle personalnih promena u Gradskom veću, Perišić je rekao da će biti učinjena i preraspodela zaduženja članova tog organa.

Cilj te rekonstrukcije i personalnih promena u Gradskom veću je efikasniji rad i funkcionalnija gradska vlast, kazao je Perišić koji je i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu.

Perišić nije komentarisao isključenje zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića iz članstva SNS na Izvršnom odboru te stranke i da li će doći do njegove smene sa mesta zamenika gradonačelnika.

Vladajuću većinu u Nišu čine SNS i socijalisti koji imaju podršku još nekih odborničkih grupa u Skupštini grada. Raniji koalicioni partner, Ujedinjeni regioni Srbije, nije više član te koalicione većine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: