NS: Otrežnjen se prijavio policiji

Vozač za koga policija sumnja da je sinoć u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, sam se jutros prijavio policiji.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Petak, 24.10.2014.

07:54

Default images

Dečak je povređen je kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu sinoć naleteo plavi "jugo". Dečak je, po rečima dr Sanje Pokrajac Nenadić iz Hitne pomoći, prevezen u Dečju bolnicu, gde je na Odeljenju dečje hirurgije zadržan na dijagnostici. On je zadobio povredu ramena i ugruvan je.

Nesreća se dogodila juče oko 20 časova, a očevici su ispričali da je dečak bio na pešačkom prelazu u trenutku kada je za njega bilo zeleno svetlo, ali da se vozač "juga" nije zaustavio, i naleteo je na njega prošavši na crveno.

Posle toga je iz vozila izašao muškarac starosti oko 45 godina i teturao se. Vratio se u kola, pomerio ih sa kolovoza, a zatim je otišao s mesta udesa.

Ubrzo je stigla pomoć, koja je povređenog dečaka prevezla u Dečju bolnicu.

Vozač za koga policija sumnja da je u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, sam se jutros prijavio policiji, šaopšteno je danas.

U prostorijama Policijske uprave alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni vozač ima 0,15 promila alkohola u organizmu.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja i za nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: