19 navijača Bešiktaša u policiji

Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš ''dovedeno je u prostorije'' Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u.

Izvor: Beta

Četvrtak, 23.10.2014.

20:54

Default images

Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira.

Navijači Bešiktaša polupali su nekoliko autobusa GSP kojima su iz hotela Jugoslavija transportovani na stadion Partizana.

Dvojica turskih navijača dovedena su u policiju zbog tuče, a dvojica - jer su razbili staklo u autobusu GSP.

Srpska Žandarmerija večeras je bila primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.

Turski navijači izazvali su haos još u hotelu, gde su napravili bakljadu, a u autobusima su se ponašali nasilnički.

Pripadnici Žandarmerije uspeli su da smire situaciju, pa su pristalice Bešiktaša sprovedene na severnu tribinu stadiona Partizana, otvorenu samo za njih iz bezbednosnih razloga.

Utakmica 3. kola C grupe fudbalske Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša završena je večeras rezultatom od 4:0 za gostujući tim.

Početak utakmice bio je pod znakom pitanja jer je teren bio natopljen vodom pošto je tokom celog dana u Beogradu padala kiša.
Zvaniènici UEFA proveravaju teren (Foto: Tanjug)
Utakmica je održana u predviđenom terminu, pošto su zvaničnici ustanovili da je teren stadiona u Humskoj podoban za igru.

Kako je rečeno agenciji Beta u klubu, delegat Roland Ospelt iz Lihtenštajna i italijanski sudija Paolo Macoleni konstatovali da utakmica može da se igra.

Trava na stadionu je nedavno promenjena, a na novoj podlozi do sada su odigrane samo dve utakmice, između Partizana i Crvene zvezde u srpskom prvenstvu, kao i reprezentacija Srbije i Albanije koja je prekinuta u 42. minutu.

Pogledajte video navijača Bešiktaša večeras u Beogradu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: