Osuđen na 122 godine zatvora

Erik Maja osuđen je na 122 godine, po četiri tačke optužnice, za ubistvo 15-godišnje devojke i pokušaj ubistva njene majke u februaru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

23:10

Default images

Sud u Vil Kauntiju je 24-godišnjaku odredio 72 godine zatvora za ubistvo, 39 za pokušaj ubistva i 11 zbog neovlašćenog posedovanja oružja.

Istražitelji su utvrdili da je on pucao na Brajanu Vejl i Alisiju Gerero 13. februara, nekoliko dana po raskidanju ljubavne veze sa Vejlovom.

Brajana je kao 13-godišnjakinja pobegla od kuće na nagovor Maje, a kada ju je majka pronašla, prijavila je Maju policiji, posle čega tužilaštvo nije podnelo prijavu protiv njega za kidnapovanje.

Nedelju dana pre ubistva, sud u Kuk Kauntiju nije izdao nalog za hapšenje Maje, iako se nije pojavio na saslušanju u vezi sa prijavom Brajanine majke, a 13. februara on je majku i ćerku sačekao ispred jedne srednje škole i pucao.

Vejlova je preminula u bolnici četiri dana po ranjavanju, dok je Maja uhapšen nakon svedočenja prijatelja koji mu je “pozajmio” pištolj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: