Policajac priveden zbog posta na FB

Policajac D. P., koji je napisao da je Vučićevog brata trebalo ubiti, priveden je na informativni razgovor u Policijsku upravu Kragujevac, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.09.2014.

17:59

Default images

On je na svom profilu na "Fejsbuku", posle prebijanja brata premijera Srbije, Andreja Vučića i njegovog obezbeđenja napisao: "Ma trebali da ih ubiju, a ne tuku".

Policajac, koji živi u Kragujevcu, radi u Policijskoj upravi Bujanovac.

Podsetimo, Andreja Vučića su, u incidentu tokom Parade ponosa, udarili pripadnici Žandarmerije, a u javnosti se pojavio snimak incidenta.

Ministar Stefanović izjavio da su brata premijera Aleksandra Vučića prebili žandarmi iz niškog odreda Žandarmerije i dodao da je pokrenuta istraga o tom slučaju.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su pripadnici Žandarmerije počeli da tuku njegovog brata dok je držao ličnu kartu u ruci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: