Opet odloženo suđenje Urošu Mišiću

Početak ponovljenog suđenja Urošu Mišiću zbog optužbi da je učestvovao u tuči sa američkim marincima u ponovo je odložen zbog štrajka beogradskih advokata.

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.09.2014.

14:24

Default images

Sledeće suđenje zakazano je za 27. oktobar. Mišić je prošle godine oslobođen optužbi za tu tuču sa Amerikancima, ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu i naložio da se suđenje ponovi.

Početak suđenja je već tri puta odložen zbog štrajka advokata, a pre toga u nekoliko navrata i zbog Mišićevih ili izostanka njegovog branioca.

Sudiće mu se ponovo zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno tuče sa u klubu "Plastik".

Što se tiče američkih marinaca, koji se vode kao oštećeni, oni se tokom prvog suđenja nisu odazvali sudu na više poziva, koji su im bili upućeni preko američke ambasade u Beogradu.

Prema pisanju medija, Mišić je, zajedno sa svojim sa prijateljima, u "Plastiku" učestvovao u tuči sa obezbeđenjem americke ambasade.

Navijač Crvene zvezde i bivši osuđenik je početkom decembra 2012. godine, posle pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića na stadionu, amnestiran i pušten na slobodu.

Zbog tog incidenta bio je prethodno dva puta prvostepeno osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: