SVM na listi "Mađarska sloga"

Predsedništvo SVM donelo odluku o sastavljanju liste "Mađarska sloga"“ koja će nastupati na izborima za Nacionalni savet Mađara 26. oktobra

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

10:13

Default images

Lista će "zastupati duhovne, prosvetne, kulturne i stručne interese madjarske zajednice u Vojvodini".

Nosilac liste će na osnovu jednoglasne odluke Predsedništva biti istaknuta ličnost kulturnog i prosvetnog života Jene Hajnal, direktor Vojvodjanskog madjarskog kulturnog instituta.

“SVM će imati 17 kandidata na listi od 35 kandidata. Većinu će činiti intelektualci, predstavnici istorijskih crkava i verskih zajednica i civilnih organizacija. Skupljanje potpisa za listu kandidata će početi u sredu” - objavila je služba za medije SVM-a, a prenosi portal „ Vojvodina danas“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: