SPS: Nerealno da Tadić uđe u vladu

Nerealan scenario da Boris Tadić i njegova NDS uđu u Vladu nakon eventualne rekonstrukcije, umesto Socijalističke partije Srbije, rekla je Dijana Vukomanović.

Izvor: Danas

Utorak, 02.09.2014.

07:06

Default images

''To kažem, ne zato što smo mi toliko jaki i nezamenjivi, nego zato što su Boris Tadić i cela opozicija toliko slabi'', rekla je potpredsednica Socijalističke partije Srbije za list Danas.

Na pitanje, postoji li ipak kriza u vladajućoj koaliciji nakon poruke ministra policije Nebojše Stefanovića premijeru Vučiću da razmisli o daljoj koaliciji sa SPS, Vukomanović je rekla da ne bi odnose u vladajućoj koaliciji nazvala krizom.

''Pre bih ih nazvala nesporazumima, koji bi trebalo da se reše u direktnoj komunikaciji izmedju lidera naših partija, Dačića i Vučića, jer oni saradjuju na dnevnoj osnovi. Pitanje da li smo mi potrebni naprednjacima je razrešeno onog trenutka kada su nas pozvali da sa njima delimo odgovornost za reformsku politiku. Uvek je teže biti vlast nego opozicija. To znamo i mi i naprednjaci'', istakla je Vukomanović.

Ona je dodala da će o odnosima u vladajućoj koaliciji biti reči i na glavnom odboru i predsedništvu SPS sredinom septembra, ali da
to nije ništa neuobičajeno, jer je reč i o medjupartijskim odnosima, ne samo na republičkom nivou već i u različitim lokalnim sredinama.

''Ali, na dnevnom redu neće biti pitanje našeg izlaska iz koalicije na republičkom nivou'', rekla je Vukomanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: