Ima doživotnu, dobio još dve godine

Osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu, poznat je kao najnasilniji zatvorenik u Velikoj Britaniji, a dobio je još jednu kaznu, zbog napada na čuvara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

18:21

Default images

Majkl Gordon Piterson poznat kao Čarls Salvador ili Čarls Bronson dobio je dve godine zatvora zbog napada na čuvara.

Povrede torza, ruku i nogu čuvar je zadobio u TV sali zatvora Vudhil, a “naljutio se“ nakon što je saznao da zatvorski čuvari od njega skrivaju veliki broj pošiljki koje su mu bile upućene.

“Izjasniću se krivim, mada i ne želim to“, rekao je Bronson na suđenju.

U svojoj “karijeri“ 61-godišnji Englez je bio osuđen za oružanu pljačku, ranjavanje, ranjavanje sa namerom, prebijanja, ucene i pokušaje ubistva, a doživotnu robiju je dobio jer je 1999. godine oteo Fila Denijelsona.

Bronson ga je držao zatvorenog 44 sata, navodno zbog toga što je on imao neumesne komentare na određene Bronsonove crteže. Od tada je premeštan u čak četiri zatvora, a iz poslednjeg Vudhula je prebačen u Vejkfild.

Takođe, pojavila se i druga verzija indicenta sa čuvarem, još bizarnija, a ona navodi da je Bronson izgubio nerve čuvši za rezultat finala utakmice FA Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: