FR: Šestoro mrtvih u rušenju zgrade

Najmanje šestoro ljudi, od kojih dvoje mlađih od 18 godina, poginulo je kada se u predgrađu Pariza nakon eksplozije srušila jedna četverospratna zgrada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

07:09

Default images

Među ruševinama zgrade u mestu Roni-su-Boa na severoistoku Pariza su prvo pronadjena tela dve žene, jednog desetogodišnjeg deteta, kao i dečaka starog izmedju 14 i 18 godina, saopštila je lokalna služba za vanredne situacije, prenela je agencija AFP.

Kasnije su vatrogasci tokom pretrage zgarišta pronašli tela još dve žrtve, dok se dvoje ljudi i dalje vode kao nestali, rekao je gradonačelnik Roni-su-Boa Klod Kapijon.

Vatrogasna služba je objavila da je u nesreći takodje povredjeno 11 ljudi, od kojih četvoro teško.

Meštani navode da je eksplozija, koja se dogodila juče oko sedam časova ujutro, bila tako jaka da su se zatresle zgrade u prečniku od 100 metara.

Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev, koji je posetio mesto nesreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: