Ronioci spasavali putnike iz vozila

Drumski i železnički saobraćaj poremećen je danas u delovima Švedske i Danske gde je jaka kiša padala tokom protekle noći i prepodneva.

Izvor: Beta

Nedelja, 31.08.2014.

18:08

Default images

Spasilačke ekipe u Švedskoj morale su da zovu ronioce u pomoć kako bi se izvukli putnici iz poplavljenih vozila, dok su u nekim mestima oko grada Malmea na jugu zemlje, meštani privremeno evakuisani iz svojih kuća.

Slična situacija danas je bila u Kopenhagenu, gde su spasioci izvlačili putnike iz poplavljenih vozila.

Danski meteorolozi javili su da je za tri sata jake kiše bilo poplavljeno nekoliko kvartova Kopenhagena.

Danski i švedski zvaničnici savetovali su gradjanima da danas ne izlaze iz svojih kuća bez preke potrebe, a meteorolozi su najavili postepeni prestanak padavina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: