Odnosi u koaliciji nepromenjeni

Minisar pravde i član predsedništva SNS Nikola Selaković i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanovići izjavili da su odnosi u vladajućoj koaliciji nepromenjeni

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.08.2014.

14:39

Default images

Selaković je ovako u parlamentu odgovorio na pitanje novinara o odnosima u vladajućoj koaliciji, koje je proteklih dana aktuelizovano u nekim medijima. "Odnosi u koaliciji izgledaju isto onako kako su izgledali pre dva meseca", rekao je Selaković.

Ni potpredsednica vlade, ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas nije želala da komentariše odnose u koaliciji i pozive preko odredjenih medija da se ministar spoljnih poslova Ivica Dačić "izbaci" iz vlade.

"To ne bih komentarisala. Mi radimo, koalicije postoje, a ako treba da govorimo o unutarstranačkim ili medjustranačkim odnosima, to je za stranačke organe", rekla je Mihajlović.

Đukić Dejanović: Vladajuća većina apsolutno stabilna

Povodom poslednjih medijskih napisa o krizi u vladajućoj koaliciji, iz Socijalističke partije Srbije stigla je poruka da je vladajuća većina apsolutno stabilna.

Potpredsednica SPS Slavica Djukić Dejanović izjavila je novinarima u parlamentu da je saradnja u vladi jako dobra i da državni interes nalaže da izvršna vlast obavi poslove koji su pred njom.

"U parlamentu i vladi nema pukotina. Naprotiv, konstatacija premijera da su socijalisti potrebni Srbiji zato što je vlast bolja sa njima vrlo nas je obavezala i vrlo energično radimo, dakle nema nikakvih problema", rekla je Djukić-Dejanović.

Prema njenim rečima, saradnja premijera Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika vlade Ivice Dačića je ista kao i ranije, i čak se intenzivira jer to zahteva interes države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: