Pajtić: Licemerna ponuda SNS

Predsednik DS Bojan Pajtić ocenio je da je ponuda SNS o koncentracionoj vladi u Vojvodini, vrhunac licemerja i da je za DS to neprihvatljivo rešenje.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

10:13

Default images

"Vojvodina nije i neće biti država, pa ne može da ima vladu 'nacionalnog jedinstva'", rekao je Pajtić u intervjuu za Večernje novosti, izrazivši uverenje da je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Novu demokratsku stranku (NDS) prihvatljiva politika DS.

Na pitanje koliko je realno okupljanje snažnog opozicionog bloka s obzirom na različitost među pojedinim stranačkim liderima, Pajtić je rekao da tu nema mesta sujeti poltičara već se tu radi o sudbini građana koji "svakog dana žive sve teže".

"I radi se o odgovoru na ključno pitanje: ako su reforme bolne koga treba da bole? Mislim da treba jako da bole političare i oligarhe, kriminalce, neznalice i neradnike. Čestit i vredan svet od tih reformi treba da oseti samo boljitak. Na toj liniji lako ćemo prepoznati ko će s kim biti u bloku", naveo je lider DS.

Upitan da li je DS odustala od politike evropskih integracija, Pajtić je istakao da prvo treba napraviti uređenu srpsku državu.

"Da prestanemo da klečimo. A kad ustanemo - bolje ćemo videti kuda ćemo", istakao je Pajtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: