KM: Zaplenjeno 11 kg skanka

U severnom delu Kosovske Mitrovice pripadnici policije zaplenili su večeras 11 kilograma opojne droge "skank" i lišili slobode pet lica albanske nacionalnosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

23:29

Default images

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić je Tanjugu rekao da je policijska akcija sprovedena u ulici Knjaza Miloša, u naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Mitrovice i da je droga pronađena u vozilu marke “pežo 206” koji je zaplenjen.

Lišeno je slobode pet lica albanske nacionalnosti, konfiskovano ukupno tri putnička vozila, a akciju su nakon dužeg operativnog rada sproveli pripadnici Jedinice za narkotike 'Sever' Kosovske policije”, kazao je Bojić.

Droga je pronađena i zaplenjena večeras oko 19.00 časova, a iz policije su najavili preduzimanje daljih zakonskih mera i radnji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: