Pomoć Komunalne policije svratištu

Pripadnici Komunalne policije obišli su svratišta u Krfskoj ulici i Bulevaru Arsenija Čarnojevića gde su štićenicima tih institucija donirali robu.

Izvor: Tanjug

Petak, 22.08.2014.

16:55

Default images

Komunalna policija svratištima je donirala robu zaplenjenu u akcijama gradskih inspektora.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, u paketima pomoći nalazi se garderoba, igračke, školski pribor i druge potrepštine namenjene lakšem svakodnevnom funkcionisanju navedenih institucija.

Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić istakao je da je, osim održavanja komunalnog reda u gradu, dužnost "komunalaca" da pomažu svima kojima je pomoć neophodna.

"Svakodnevno smo u situaciji da građanima pomažemo na različite načine, bilo da su u pitanju starije osobe, deca ili u hitnim situacijama, a danas smo tu da damo svoj doprinos i olakšamo rad Svratištu", rekao je Ristić.

Svratišta se, dodao je, bave veoma humanim poslom i svakodnevno pomažu deci koja su se našla u nekoj vrsti nevolje, a pomoć Komunalne policije predstavlja samo deo pomoći Grada Beograda.

Danas, kako je dodao, nije prvi put da Komunalna policija pomaže svratištima, a roba koju su donirali zaplenjena je tokom aktivnosti gradskih inspekcijskih službi i njena zdravstvena i higijenska ispravnost su prethodno kontrolisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: