Trstenik: Treba sanirati 150 kuća

Predsednik opštine Trstenik Miroslav Aleksić rekao je Tanjugu da, nakon majskih poplava, na području ove opštine 150 kuća treba da bude sanirano.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.07.2014.

18:52

Default images

"“Spisak oštećenih kuća postoji u našoj evidenciji, i njih ima oko 150. Građani čekaju da dobiju pomoć ili u materijalu ili u novcu, kako bi kuće bile sanirane od poplava", dodao je Aleksić.

Prema njegovim rečima, u pitanju su uglavnom molersko-pokrivački radovi i ugradnja novih podova, a za to, kaže Aleksić, neće biti potrebno izdavanje građevinskih dozvola.

Po njemu, problem u dodeli pomoći jedino se mogu pojaviti kod onih kuća gde nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi, i gde se čeka presuda suda.

“Kada se bude izdalo rešenje za dodelu sredstava za sanaciju kuća, građani će ih direktno dobijati, odnosno na njihove račune će biti uplaćena sredstva, a ne na račun opštine”, rekao je predsednik opštine Trstenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: