Šta radi komunalna policija?

Beogradska komunalna policija radi 24 sata dnevno i cele godine ima mnogo posla. Ekipa B92 bila je s njima u patroli.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

16:55

Default images

Prvi zadatak je bio po prijavi da se kod Bogoslovije nelegalno prodaje duvan. Komunalni policajci, posle rasprave s prodavcem i tvrdnje da roba nije njegova, konfiskuju robu.

Kada se sačini zapisnik oduzetog, sva roba se odnosi na uništenje, a problem komunalcima neretko predstavljaju i građani koji se solidarišu s nelegalnim trgovcima

U Beogradu radi 320 komunalnih policajaca, a kažu da to nije dovoljno. Građani se žale i zbog prevelike buke, problema s komšijama, ili smeća.

"Mi lice možemo sankcionisati tek kada ga zateknemo u prekrsaju., ako tom prilikom ne zateknemo lice, nemamo osnov za podnošenje prijave",
kaže šef komunalne policije Srđan Ilić.

Leti komunalni policajci najviše prijava dobijaju od građana kojima smeta buka koju prave ugostiteljski objekti na vodi ili u centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: