"Vlada nije razgovarala o Jeremiću“

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da Vlada nije razgovarala o tome da podrži kandidaturu Vuka Jeremića za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

15:27

Default images

Kako je rekao Dačić, o tome će se razgovarati narednih meseci.

„O tome smo razgovarali sa Vukom Jeremićem i on nam je izneo svoje planove, ali još nismo doneli nikakvu odluku“, rekao je Dačić novinarima.

On je dodao da sada nije ni predviđeno da se vlada o tome izjašnjava, kao i da je to tema o kojoj će se razgovarati narednih meseci.

"Države kandiduju. Srbija još nije nikog kandidovala“, rekao je ranije za "Blic“ ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, povodom pisanja da je u zgradi UN u Njujorku postavljen „medaljon“ s imenom bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića, ispod kojeg piše: „kandidat Srbije“, a u sredini godine mandata 2017-2022.

Socijalistička partija Srbije biraće 14. decembra ove godine na kongresu te stranke predsednika i najviše partijsko rukovodstvo, izjavio je lider SPS Ivica Dačić i dodao da bi voleo da mu neko izađe na crtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: