Greškom slali račune poplavljenima

Rukovodstvo javno komunalnog preduzeća (JKP) u Paraćinu izvinilo se građanima sa poplavljenih područja, jer su im greškom poslali račune za iznošenje smeća.

Izvor: Beta

Petak, 25.07.2014.

14:46

Default images

Vršilac dužnosti direktora JKP-a Nebojša Simić je rekao da domaćinstva koja su pretrpela štete od poplava, njih oko 3.500, te račune ne moraju da plate jer će, na predlog opštinskih stručnih službi, računi biti subvencionisani iz opštinskog budžeta.

"Domaćinstva kojima je poplava uništila stambeni prostor imaće otpis obaveza od šest meseci, a oni kojima su uništene podrumske prostorije ili sutereni imaće otpis od tri meseca", izjavio je Simić novinarima.

Građani koji su platili ove račune imaće mogućnost da im uplaćeni novac bude pretplata za naredni period ili da im se vrati novac.

Prema proceni opštinske Komisije za utvrđivanje šteta od elementarnh nepogoda, šteta od majskih poplava u Paraćinu iznosi oko 2,4 milijarde dinara. Oko 2.000 domaćinstava je teško oštećeno, a 30 kuća moraće ponovo da se gradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: