Užice: Priveden direktor Vodovoda

Priveden direktor Vodovoda u Užicu Dragan Simić i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

18:03

Default images

Kako je saopšteno, osnovni javni tužilac u Užicu naložio je privođenje, zadržavanje i saslušanje Simića zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Dodaje se da se sumnja odnosi na to da infrastruktura za dovod vode nije bila obezbeđena, ali i na odluku da se voda kontroliše dva puta, umesto četiri puta mesečno.

Ranije tokom dana gradonačelnik Užica Saša Milošević izjavio je da rezultati svakodnevnih analiza ukazuju da se broj algi i nematoda na izvorištu Sušička vrela i u užičkom vodovodu smanjuje i najavio je da Užičani mogu za tri do četiri dana da dobiju zdravu vodu za piće iz vodovoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: