Prodavao iznajmljene automobile

Beogradska policija uhapsila je V.R. (50) zbog sumnje da je prodavao automobile koje je prethodno iznajmio u agencijama za iznajmljivanje automobila.

Izvor: Tanjug

Utorak, 03.06.2014.

19:24

Default images

Kako je saopšteno službenici Policijske stanice Zemun doveli su V.R. uz krivičnu prijavu nadležnom tužiocu zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare, utaje i falsifikovanje isprave.

On se sumnjiči da je iznajmljivao automobile novije proizvodnje od agencija, plaćajući dnevni ili sedmični zakup, da bi zatim ta vozila, nelegalno napravljenim pečatima i obrascima ovlašćenih institucija, prevodio na svoje ime ili na firme čije je pečate takodje neovlašćeno sačinio.

Osumnjičeni je, kako se navodi, falsifikovao i ovlašćenja, što mu je omogućavalo da vozila prodaje i da je na taj način oštetio više od 15 agencija za iznajmljivanje automobila.

Pretresom stana i kod osumnjičenog nadjeno je oko 3.300 evra, nekoliko pečata različitih firmi, blanko obrasci i pet automobila.

Beogradska policija zamolila je gradjane i agencije za iznajmljivanje automobila da se, ukoliko prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, jave u PS Zemun na brojeve telefona 011/2811-011 i 011/3160-564 lokal 126.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: