RHMZ:Rast vodostaja Save do 19.maja

Na Savi kod Jamene, Sremske Mitrovice i ŠŠapca vodostaji se nalaze iznad granica vanredne odbrane od poplava sa tendencijom porasta do 19. maja, upozorava RHMZ.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.05.2014.

21:32

Default images

Na Savi kod Beograda očekuje se dostizanje granice redovne odbrane tokom noći, naveo je RHMZ na svom sajtu.

Na Kolubari kod Valjeva, Slovca i Belog Broda vodostaj je iznad granica redovne odbrane od poplava sa tendencijom opadanja.

Na Ljigu kod Bogovađe vodostaj je iznad upozoravajućeg nivoa sa tendencijom opadanja.

Na Tamnavi kod Ćemanovog Mosta vodostaj se nalazi iznad granice vanredne odbrane od poplava sa tendencijom manjeg opadanja.

Na Mlavi i Peku vodostaji su u opadanju i nalaze se iznad granice vanredne odbrane od poplava sa tendencijom opadanja.

Na Belom Timoku kod Zaječara i na Crnom Timoku kod Gamzigrada vodostaji su u opadanju i nalaze se iznad upozoravajućih nivoa sa tendencijom opadanja.

Na Jadru vodostaj se nalazi iznad granice redovne odbrane od poplava sa tendencijom opadanja a na Drini kod hidrostanice Radalj vodostaj se nalazi iznad upozoravajućeg nivoa sa tendencijom manjeg opadanja.

Na Velikoj Moravi kod Ćuprije vodostaj se nalazi iznad granice vanredne odbrane od poplava, a kod Varvarina i Bagrdana iznad redovne odbrane sa tendencijom stagnacije i manjeg opadanja.

Na Jasenici, Kubršnici i Resavi vodostaj je iznad granice vanredne odbrane od poplava sa tendencijom opadanja.

Na Južžnoj Moravi kod Mojsinja i na Zapadnoj Moravi kod Jasike vodostaj se nalazi iznad granice vanredne odbrane sa tendencijom opadanja.

Na Moravici, Bjelici i gornjem toku Zapadne Morave vodostaji se nalaze iznad upozoravajućih nivoa sa tendencijom opadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: