Pet finala - Sači i Sači i Fond B92

Agencija Sači i Sači i Fond B92 su ovogodišnji finalisti prestižnog Njujorškog festivala advertajzinga u pet kategorija sa dva rada.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

14:32

Default images

Viralni video protiv nasilja u porodici ’’Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života’’ i projekat ’’Hronike pretnji’’ u kampanji protiv pretnji i nasilja nad novinarima ušli su u najuži izbor, u koji spada svega 10% prijavljenih radova, za osvajanje prestižnih nagrada.

Odluku o ovogodišnjim pobednicima doneće žiri sastavljen od 30 izvršnih kreativnih direktora marketinških agencija iz celog sveta.

Video ’’Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života’’ svedoči o gorućem problemu našeg društva koji zahteva hitno rešenje. Snimak se neverovatnom brzinom raširio putem društvenih mreža i istovremeno privukao veliku pažnju ’’tradicionalnih medija’’.

’’Hronike pretnji’’ je projekat koji je pokrenula Komisija za istraživanje ubistava novinara i Kancelarija za slobodu medija OEBS radi podsticanja javne debate i definisanja metoda efikasne zaštite novinara koji su gotovo svakodnevno izloženi različitim vidovima diskriminacije, agresije i nasilja.

Njujorški festival advertajzinga predstavlja uvid u najznačajnije trendove i dostignuća globalne advertajzing scene. Na njemu se dodeljuju nagrade u svim relevantnim kategorijama. Kuriozitet ovogodišnjeg festivala predstavljaju specijalno osmišljene nagrade u vidu trofeja koji je kreiran u svetski poznatom dizajnerskom studiju Sagmajster i Volš iz Njujorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: