Fond B92 na Dečijem sajmu

Camina Frutis Dečiji sajam održava se od 25. do 27. aprila u hali tri Beogradskog sajma, a svoj štand ima i Fond B92.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

14:11

Default images

Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Ulaz je omogućen od 10 do 19 časova i osim promotivnih i prodajnih štandova organizatori su omogućili neprekidan edukativni i zabavni program. Sajam ima i humanitarni karakter, tako će na nekoliko štandova svoje kampanje predstaviti stalni prijatelji sajma i najmlađih: UNICEF, NURDOR, Udruženje „Dobra vila“, Bitka za bebe, Centar za bezbedni internet i drugi.

Osim edukacije i zabave, za roditelje je pripremljen program vodiča za roditelje uživo koji se sastoji od predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju, rastu i odgoju dece.

Štand Fonda B92 nalazi se kod same bine. Osim Bitke za porodilišta, koje će se peti put naći na Dečijem sajmu, ovoga puta će još jedna akcija B92 Fondacije koja brine o najmlađima biti prisutna – Centar za bezbedni internet Srbija.

Nakon deset kompletno obnovljenih ustanova Bitka za porodilišta nastavlja promociju i prikupljanje sredstava za obnovu svih porodilišta u zemlji, dok Centar za bezbedni internet promoviše svoje aktivnosti.

Cilj ovog projekta je podizanje svesti i obezbeđivanje edukativnih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama namenjenih učenicima, roditeljima, nastavnicima i školskim psiholozima o bezbednom korišćenju interneta. Važan segment rada ovog Centra je elektronski mehanizam za prijavu nedozvoljenih i štetnih sadržaja na internetu „Net patrola“, dostupan na adresi www.netpatrola.rs. Ovo će biti jedna od prvih prilika da Centar predstavi svoje aktivnosti široj javnosti.

Inače, u tri dana trajanja sajma posetioci će moći da vide širok spektar proizvoda koje pripremaju izlagači: hranu i slatkiše, mlečne i voćne napitke, odeću i obuću, knjige i časopise, razne vrste igračaka i zanimljivih sitnica namenjenih najmađima, balone, bicikle, muzičke i video diskove, sve to po posebnim sajamskim cenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: