Zalutali metak ranio devojčicu

14-godišnja devojčica M. M. pogođena je u ruku u dvorištu porodične kuće Ulici Maksima Gorkog u Crvenki juče predveče, prilikom slavlja u komšijskoj kući.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 23.04.2014.

11:53

Default images

Policijska uprava Sombor saopštila je da je metak došao upravo iz susedne kuće.

Devojčica je sa ustrelnom ranom desne nadlaktice odvezena najpre u Hitnu službu, a potom je prebačena na odeljenje ortopedije u somborskoj bolnici, saznaje B92. Njeno stanje je stabilno, u bolnici će ostati par dana, nakon čega će biti puštena na kućno lečenje.

Policija je identifikovala pet muškaraca koji se sumnjiče da su tokom slavlja pucali iz vatrenog oružja, a protiv M.G. (27), Đ.G. (47), T.G. (42), M.G. (53) iz Crvenke i M.Š. (54) iz Vrbasa biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su nosili oružje bez dozvole.

Najavljeno je da će nakon utvrđivanja svih okolnosti protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izazivao opštu opasnost.

Podsetimo, u ponedeljak uveče u beogradskom naselju Kaluđerica od posledica ranjavanja preminuo je 16-godišnji dečak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: