LDP sutra analizira izborni neuspeh

Predsedništvo Liberalno-demokratske partije analiziraće sutra rezultate nedavno održanih izbora u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2014.

18:55

Default images

Dan posle lošeg izbornog rezultata, posle koga je LDP postao vanparlamentarna stranka, Čedomir Jovanović je rekao da ne namerava da se povuče sa čela partije.

Iako su se večeras pojavile informacije da su beogradski odbori LDP-a na Zvezdari i Čukarici pokrenuli inicijativu za smenu Jovanovića, iz čukaričkog odbora ove stranke demantuju takve navode.

"To je apsolutna laž i neću dozvoliti da neko zloupotrebljava odbor koji vodim za ovakve prljave nameštaljke. LDP Čukarica nije tražila smenu predsednika stranke, niti je to uradio bilo ko drugi. Sutra se održava sednica Predsedništva stranke gde će se o svemu otvoreno razgovarati", kaže za B92 Snežana Spasojević, menadžer Opštinskog odbora LDP Čukarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: