SAD: Ponosni smo na sankcije Rusije

Američki kongresmeni kojima je Rusija uvela sankcije zbog njihove podrške Ukrajini, kažu da su "ponosni" što su na taj način "kažnjeni".

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2014.

18:51

Default images

Američki senator Džon Mekejn, na društvenim mrežama jedan od najvatrenijih zagovornika podrške Ukrajini u aktuelnoj krizi, na tviteru je napisao: "Ponosan sam što me je sankcionisao Putin - nikada neću obustaviti moje napore i posvećenost slobodi i nezavisnosti Ukrajine, što uključuje Krim".

"Ako podrška demokratiji i suverenitetu Ukrajini znaci da me je sankcionisao Putin, meni to odgovara", na tviteru je naveo Robert Menendez, predsednik komisije za spoljne poslove američkog senata.

Portparol Predstavničkog doma SAD Džon Boner na tviteru je napisao da je ponosan što je na listi sa onima koji su voljni "da se usprotive Putinovoj agresiji".

Rusija je danas uvela sankcije za šest poslanika i troje savetnika predsednika SAD Baraka Obame, odgovarajući na nove sankcije koje su SAD uvele ruskim zvaničnicima i privrednicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: