Hrvatska: Uhapšen Domagoj Margetić

Policija je zbog remećenja javnog reda i mira ispred sedišta HDZ-a u Zagrebu privela nekoliko osoba, među kojima je, nezvanično, novinar Domagoj Margetić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

21:07

Default images

U zagrebačkoj policiji potvrdili su kako je privedeno nekoliko osoba, ali naglašavaju da se još uvek utvrđuju okolnosti postupanja, prenosi portal SEEbiz.eu.

Margetić je pre tri sata na svom Fejsbuk profilu napisao:

"Uhapšeni smo zbog protesta protiv Karamarkove mafije i trenutno smo u petoj policijskoj stanici, u Bauerovoj, pozivamo vas na podršku - širite dalje".

Na profilu stoji da su zbog protesta uhapšeni aktivisti Antikorupcijske lige Dražen Heroic, Marijana Mirt Martina i Margetić.

Margetić je nedavno srpskoj javnosti dostavio pismo u kojem tvrdi da ima dokaze da istragu protiv bivšeg ministra Mlađana Dinkića traži Evropska unija, i da je taj zahtev sadržan je u rezoluciji od 29. marta 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: