Vreme za mlade na političkoj sceni

Pokret Dveri predstavio je večeras u Domu kulture u Čačku svoj program i kandidate za narodne poslanike iz Moravičkog okruga na izborima 16. marta.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 10.03.2014.

23:06

Default images

Nosilac liste ovog pokreta Boško Obradović podsetio je da su Dveri najbolji rezultat na prošlim izborima ostvarile na području zapadne Srbije, Šumadije i Raške oblasti, kada su prevazidena očekivanja.

"Čačani su tada pokazali da su najhrabriji deo srpskog naroda, a njihovim primerom treba da se povedu i ostali građani. LJudi više ne žele da gledaju i trpe one koji im decenijama nameću poniženja, krađe i pljačku, i pri tome rasparčavaju i rasprodaju zemlju", izjavio je on.

Obradović kaže da je došlo vreme za krupne promene na političkoj sceni, za smenu generacija i dolazak onih koji do sada nisu bili na vlasti, koji mogu doneti osveženje i izvesniju budućnost.

"Vreme je za mlade ljude, čistog i neokaljanog obraza. Mi smo jedini porodicu stavili na prvo mesto, borimo se protiv propadanja i urušavanja vrednosti, i zalažemo se za prekid pregovora sa EU i okretanje Rusiji. Želimo da očuvamo domaću privredu i zaštitimo naše preduzetnike", naglasio je nosilac liste Dveri.

Prema njegovim rečima, mediji u Srbiji mahom nisu slobodni, a Dveri su žrtve medijske blokade i mraka, nemaju ravnopravan tretman sa ostalim učesnicima izbora, jer se vladajuće snage boje njihove snage i istine koju promovišu.

"Srpska napredna stranka je najveća politička prevara u novijoj istoriji Srbije. Osnovali su je Tadić i strane ambasade, pa mu naprednjaci danas vraćaju dug i nameravaju da ga uključe u buduću Vladu", smatra Obradović, koji je ocenio da je SNS izneverila sva predizborna obećanja i očekivanja gradana.

On tvrdi da je SNS lažnim patriotizmom pridobila poverenje velikog broja građana na prošlim izborima 2012. godine, od kada, kako smatra, u stvari sprovodi politiku LDP-a, koju građani nisu podržali.

"Izbori 16. marta su konkurs za što većeg izdajnika, slugu Brisela i Vašingtona, i predstavljaju referendum i test inteligencije građana Srbije. To je prilika da u parlament ude ravnogorska, monarhistička, svetosavska i slobodarska Srbija, koja je 70 godina potiskivana", zaključio je nosilac liste Dveri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: