"DS jedina ima vidljive rezultate"

Demokratska stranka jedina iza sebe ima vidljive rezultate, sve ostalo su kule u vazduhu, izjavio je večeras funkcioner DS Dragan Šutanovac.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.03.2014.

22:21

Default images

"Srbija se podelila na dva pola, na jednom je Srpska napredna stranka a na drugom Demokratska stranka. Sve ostale političke partije su između i vode grčevitu borbu koja će da uhvati 'bidermajer' kako bi se dodvorila naprednjacima", rekao je on na tribini u Prijepolju.

Šutanovac je dodao da će DS ako bude okosnica nove vlasti ukinuti solidarni porez i omogućiti da svi imaju pravo na besplatno lečenje.

"Neverovatno je da se od srpske inteligencije, od lekara, inženjera, oficira ali i rudara ili specijalaca uzima takozvani solidarni porez da bi se zaposlilo 20 hiljada naprednjaka", kazao je Šutanovac.

Obrazlažući zašto je, kao nestranačka ličnost, odlučila da bude na listi Demokratske stranke Aida Chorović, aktivistkinja za ljudska prava iz Novog Pazara, rekla je da ta stranka ima najbolji ljudski potencijal i da je to, bez obzira na sve, najjači argument pred prestojeće izbore.

"Ovo što nam se, ne samo u predizborno vreme, dešava mene podseća na neke periode koji su iza nas. Strah me je jer ljudi sve vise ćute,
a politički obračuni koji se vode u medijima, počinju da poprimaju obeležja linča. Kad vidim kakvi se obračuni vode po medijima sa Demokratskom strankom i sa Draganom Djilasom, mrzak je taj linč koji je očigledan u delu štampe i elektronskih medija", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: