Treća Srbija da se izvini Krivokući

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada iz Pokreta socijalista Bojan Torbica traži od Treće Srbije da vrati na posao Miodraga Krivokuću i da mu se javno izvini.

Izvor: Beta

Nedelja, 09.03.2014.

21:48

Default images

Torbica je u saopštenju za javnost zatražio od Treće Srbije da odgovori na optužbe Krivokuće, koji je rekao da je dobio otkaz jer nije želeo da radi na prikupljanju glasova za Treću Srbiju.

Miodrag Krivokuća je član Pokreta socijalista.

Bojan Torbica je zatražio i da Treća Srbija odgovori na optužbe da li je rukovodstvo JKP Informatika iz Novog Sada, kojim upravlja Treća Srbija, u periodu od oktobra 2013. do februara 2014. godine primilo 25 radnika, koji su svi članovi te stranke.

"Na koji način Treća Srbija misli da sprovede svoj program čije su osnove rad, mladi i porodica kada bez posla ostavlja i izbacuje na ulicu mladog čoveka sa troje dece, bolesnom suprugom i roditeljima teškim invalidima?", upitao je Torbica.

Miodrag Krivokuća je zatražio od gradonačelnika Miloša Vučevića da ga zaštiti od bahatosti stranačkih rukovodilaca, a apelovao je i na policiju i sudstvo u Srbiji da preispitaju rad JKP Informatika, utvrde nepravilnosti i procesuiraju odgovorne za partijska zapošljavanja i trošenje novca.

Dodao je da njegova porodica živi teško, da mu je žena teško bolesna, da imaju troje dece, a da u isto vreme izdržava i roditelje koji su invalidi.

Treća Srbija u reakciji na Krivokućine optužbe je saopštila da je on izneo "neproverene optužbe iz političkih pobuda".

Treća Srbija je u Skupštinu grada Novog Sada na lokalnim izborima u maju 2012. godine ušla na listi pokreta Dveri, nakon čega su isključeni iz tog pokreta i potom su formirali Treću Srbiju.

Ta stranka je deo vladajuće koalicije u Novom Sadu, koju predvodi Srpska napredna stranka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: