Pokret radnika i seljaka uz Vučića

Predsednik Pokreta radnika i seljaka, Zoran Dragišić, pozvao na predizbornoj konvenciji svoje pristalice da svoj glas daju koaliciji okupljenoj oko SNS.

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2014.

19:20

Default images

Dragišić je na skupu naglasio da je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije prva politička tema u Srbiji.

"Ako ne pobedimo organizovani kriminal i korupciju, mafijaška hobotnica uništiće nam sve što sagradimo, kao što su nam pojeli prethodnih 25 godina. Nastaviće da nam jedu budućnost", izjavio je Dragišić.

On je rekao da bezrezervno podržava lidera SNS Aleksandra Vučića, jer je on, kao najvažnija politička pitanja u Srbiji, stavio razbijanje organizovanog kriminala, monopole i detajkunizaciju.

"Prvi čovek koji je ušao ozbiljno u to osinje gnezdo i koji je počeo da se žestoko obračunava sa organizovanim kriminalom, jeste Aleksandar Vučić. Zato svi masovno moramo izaći na izbore, uprkos istraživanjima javnog menja koji poručuju da će koalicija oko SNS dobiti više od 50 odsto glasova. Treba izaći i glasati", rekao je Dragišić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: