Stjepan Mesić nepoželjan u Mostaru

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić nije poželjan gost u Mostaru.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

23:53

Default images

Ovo su mu poručili danas hrvatski zvaničnici u Hercegovini, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i premijer Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), Denis Lasić

Oni su u pismu naveli da "Mesić u trenutnim okolnostima ne može doprineti stabilizaciji političke i bezbednosne situacije u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

"Pozivamo gospodina Mesića da odgodi svoj planirani dolazak u Mostar, jer će na taj način najbolje pomoći gradu Mostaru i HNK", naveli su Bešlić i Lasić u pismu.

Centar za kritičko mišljenje i portal "Tačno.net" organizuju u petak u Mostaru Mesićevo predavanje o temi "Koliko Hrvatska kao članica EU i garant Dejtonskog sporazuma može pomoći u opstanku celovite BiH".

Organizatori su najavili da očekuju da će Mesić izneti i svoje konkretne ideje o potrebi i načinu revizije Dejtonskog mirovnog sporazuma za BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: