Zašto je policajac spalio diplomu?

Policajac Zvonko Lazarević spalio je svoju diplomu Fakulteta odbrane, jer je, kaže policijska uprava u Kruševcu godinama ne priznaje.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

20:39

Default images

Ukoliko nadležni uskoro ne odgovore na njegove brojne zahteve najavljuje i radikalne mere.

Od dokaza o visokom obrazovanju, ostala je samo prazna kutija. Godine studiranja na Fakultetu odbrane se nisu isplatile, pa je Zvonko Lazarević, policajac iz Kruševca, odlučio da spali diplomu, jer, kako kaže, u ovoj zemlji nema nikakvu vrednost.

Pre deset godina je prebačen iz Kruševca u Trstenik, pa svakodnevno mora da putuje i ostavlja porodicu. Bezuspešno je aplicirao za radno mesto načelnika Saobraćajne policije i do danas nije dobio nikakvo objašnjenje.

U Sindikatu srpske policije kažu da do ovakvih problema dolazi jer su na odlučujućim mestima u policiji nestručni ljudi.

Lazarević je o svom problemu pisao i Vladi Srbije i rekao je da će od ponedeljka štrajkovati glađu, ukoliko ne dobije nikakav odgovor.

Opširnije u našem video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: