Fratini i Guzenbauer 11.3. sa SNS

Bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer i Franko Fratini prisustvovaće završnoj konvenciji koalicije okupljene oko SNS, piše Danas.

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2014.

22:54

Default images

Završna konvencija, prema pisanju ovog lista, održaće se 11. marta u Hali sportova na Novom Beogradu, saznaje Danas u SNS.

Ova dvojica političara su od jeseni 2013. savetnici u Vladi Srbije.

Italijanski političar, koji slovi za jednog od najozbiljnijih kandidata za novog generalnog sekretara NATO, prisustvovao je i proslavi petog rođendana SNS u Beogradskoj areni.

Guzenbauer je u septembru prošle godine rekao da mu je želja da pomogne Aleksandru Vučiću da poboljša imidž Srbije, dok je lider naprednjaka za njega ocenio da je „veoma posvećen i marljiv čovek“. Fratini, nekadašnji šef italijanske diplomatije, je u oktobru 2013. poručio da će proces evropskog ujedinjenja biti gotov tek kada Srbija i zemlje Zapadnog Balkana postanu članice Unije. On je istakao da je značajno što ima „posebne lične veze s Vučićem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: